MAKLUMAT PENTING !!

MAKLUMAT PENTING !!

ISI & HANTAR ORDER ANDA DISINI !!

Status Order:
Status Customer:
Nama Penuh:
Email Address ( PENTING ):
H/P NO:
Alamat Penghantaran:
Poskod, Daerah & Negeri:
Kod Item & Kuantiti:
Kod Alternatif Lain Sekiranya Kod Item Di Atas Telah Out Of Stock ( JIKA ADA ):
Pilihan Bank Untuk Pembayaran:
Cara Pembayaran:

Fees akan dikenakan untuk pembayaran melalui PayPal iaitu sebanyak 4% + RM2 akan di masukkan ke dalam jumlah keseluruhan pembayaran.

Tempoh Pembayaran:
Jumlah Pembayaran:

Semua harga yang tertera pada setiap koleksi belum termasuk kos pengeposan.

Lain-Lain Pertanyaan Sekiranya Ada:

Get your own free form like this one.

SUBSCRIBE COLOURUL COLLECTIONS

Subscribe Colourful Collections for our latest update !!

Enter your email address:

Wednesday, March 22, 2017

TUDUNG RIKA L (BERPELAPIK DAGU)

Assalamualaikum w.b.t

Sukar mencari Tudung Labuh berpelapik dagu yang cantik yang selesa di pasaran. Jika ada pun, kainnya mengecewakan dan jahitan tak kemas. 

Kami bawakan Tudung Rika kali ini khas buat anda yang inginkan koleksi hijab yang labuh serta berpelapik dagu. Koleksi Tudung Rika kali ini pastinya selesa, sopan, labuh dan memenuhi keperluan wanita dalam usaha untuk menutup aurat secara sempurna. 

Material terhasil dari fabrik berkualiti Moss Crepe yang semestinya sejuk, selesa dan anti kedut. Menjadi trademark Colourful Collections, soft awning kami direka khas supaya boleh dipakai muncung dengan adanya jahitan 'double stitches'.  Ianya didatang dengan 'pelapik dagu' yang selesa

Hanya dalam 3 saat!! Anda boleh tampil sopan, menawan dan ayu dengan memakai Tudung Rika. Mudah dan pantas! Dapatkan sekarang dalam 8 pilihan warna yang menarik!!

Ukuran:
Bukaan muka: +/- 27cm
Labuh dari dagu ke dada: +/- 52cm
Labuh belakang: +/- 75cm

Harga: RM49 sahaja.
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM140 sahaja )

COLOR - Color difference about 10% due to photo shoot lighting & monitor display.

 CODE: RL1
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DARK BLUE


 CODE: RL2
STATUS: AVAILABLE
COLOR: PURPLE ORCHID

 CODE: RL3
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DARK BROWN

 CODE: RL4
STATUS: AVAILABLE
COLOR: HUNTER GREEN

 CODE: RL5
STATUS: AVAILABLE
COLOR: CAMEL BROWN

 CODE: RL6
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BLACK

 CODE: RL7
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DARK GRAY

 CODE: RL8
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BROWNISH GRAY


Untuk pembelian, sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Wednesday, March 15, 2017

TUDUNG RIKA DWI TONE

Assalamualaikum Lovelies.

Anda peminat Tudung Dwi Color. Jom try koleksi RIKA DWI TONE. Rika terhasil dari material mosscrepe. Semua sedia maklumkan, material mosscrepe ni material yang tak perlu iron langsung. Kalau anda peminat RIKA. Kak Jem jamin korang suka RIKA Dwi Tone kali ini.

Untuk yang baru mengenali Colourful Collections, kepakaran kami ialah mengeluarkan tudung ekspress/sarung dengan awning lembut yang sangat tip top. Awning lembutnya pasti cantik terbentuk apabila dipakai dengan adanya jahitan 'double stitches'. Kali ini, kami tampilkan kombinasi warna yang sangat menarik. Semestinya selesa utk disarungkan walau di mana anda berada. Dah cuba pasti berpuashati! ♥

Ukuran:
Bukaan muka: +/- 27cm
Labuh dari dagu ke dada: +/- 45cm
Labuh belakang: +/- 70cm

Harga: RM45 sahaja.
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM130 sahaja )

 CODE: RD1
STATUS: AVAILABLE
COLOR: FOSSIL / BLACK

 CODE: RD2
STATUS: AVAILABLE
COLOR: LILAC / DARK PURPLE

 CODE: RD3
STATUS: AVAILABLE
COLOR: MISTY ROSE / MAROON

 CODE: RD4
STATUS: AVAILABLE
COLOR: EMERALD / TIFFANY GREEN

 CODE: RD5
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DARK BROWN / SOFT BROWN

 CODE: RD6
STATUS: AVAILABLE
COLOR: ROSEWOOD / MISTY ROSE

 CODE: RD7
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DUSTY PINK / GRAY

 CODE: RD8
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BLACK / SOFT BROWN


Untuk pembelian, sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Wednesday, March 8, 2017

TUDUNG IRIS 3.0

Assalamualaikum w.b.t

Menantikan the best Tudung Sarung Printed? Haa IRIS la jawapannya. Khas buat peminat Tudung Printed Soft Awning. Kami bawakan Tudung Iris khas buat anda. Iris ni memang sambutan sangat luarbiasa kerana pilihan corak yang menarik dan soft awningnya yang boleh muncung dan tegak tu.. Awning lembutnya tak usah disangkal lagi. Pasti cantik terletak apabila dipakai dengan adanya jahitan double stitches Tambah pulak dengan panjang awning sampai ke rahang.. Haa boleh cover mulat boolat. Hee. Material Printed Mosscrepe yang berkualiti tinggi. Material ni paling best sebab tak perlu iron pun uolss. Bestkan.!! Batch kali ini smua cantik² coraknya. Jangan lepaskan peluang utk memiliki IRIS ya!!

Ukuran: Extra Medium
Bukaan muka: +/- 28cm
Labuh dari dagu ke dada: +/- 48cm
Labuh belakang: +/- 75cm

Harga: RM45 sahaja.
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM130 sahaja )

* kedudukkan corak bunga adalah rawak bergantung semasa proses pemotongan kain. Mungkin kedudukkan corak bunga tidak 100% seperti di gambar. Harap maklum.

 CODE: IRIS21
STATUS: OUT OF STOCK


 CODE: IRIS22
STATUS: OUT OF STOCK

 CODE: IRIS23
STATUS: OUT OF STOCK

 CODE: IRIS24
STATUS: OUT OF STOCK

 CODE: IRIS25
STATUS: OUT OF STOCK

 CODE: IRIS26
STATUS: AVAILABLE

 CODE: IRIS27
STATUS: OUT OF STOCK

CODE: IRIS28
STATUS: OUT OF STOCK


Untuk pembelian, sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Thursday, March 2, 2017

TUDUNG RIKA 2.0

Assalamualaikum w.b.t

Pssst.. Nak habaq ni! Rika in da house uolls. Haa.. Buat peminat Tudung Plain Soft Awning. Rika ni memang best selling dan mcm pisang goreng panas!! Terhasil dari material lycra dope dye yang best dan soft awning yang senang muncung. Nak pakai melekap boleh muncung pun boleh! Hari uols akan lebih mudah dengan adanya RIKA ni. Sarung shj dah siap. Batch kali ini smua cantik² warnanya. Jangan lepaskan peluang utk memiliki RIKA ya!!

Ukuran:
Bukaan muka: +/- 27cm
Labuh dari dagu ke dada: +/- 46cm
Labuh belakang: +/- 74cm

Harga: RM45 sahaja.
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM130 sahaja )

COLOR - Color difference about 10% due to photo shoot lighting & monitor display.

 CODE: RIKA1
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: BLUISH GRAY

 CODE: RIKA2
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: BROWNISH OLIVE

 CODE: RIKA3
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: PLUM

 CODE: RIKA4
STATUS: AVAILABLE
COLOR: EMERALD GREEN

 CODE: RIKA5
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: MEDIUM PURPLE

 CODE: RIKA6
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BLACK

 CODE: RIKA7
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: TAUPE BROWN

 CODE: RIKA8
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: ASH GRAY

CODE: RIKA9
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: MAUVE


Untuk pembelian, sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Tuesday, February 21, 2017

TUDUNG ZANDRA 3.0

Assalamualaikum w.b.t..

Pssst.. koleksi Zandra fresh from oven!! Buat yang baru mengenali Colourful Collections, Zandra ni antara hot selling. Confirm buat korang tak tido lena termimpi² corak Zandra kali ini. Kami bawakan design yang cantik² untuk korang tau. Jangan lepaskan peluang untuk grab Zandra batch kali ini yang terhasil daripada material Lycra Corak yang sangat selesa & berkualiti.  Awning lembut pula daripada material cotton lycra polos semestinya menjadi trademark Colourful Collections iaitu selesa, terbentuk muncung cantik dan tidak melekap kerana terdapat jahitan 'double stitch' di hujung awning. Pantas!! sarungkan di kepala dalam 3 saat sahaja anda boleh bergaya & meneruskan aktiviti harian anda. Bestkan?

Terdapat 8 pilihan corak yang cantik² untuk menyerlahkan kejelitaan anda. Ramai yang sudah jatuh cinta dengan Tudung Zandra, anda bila lagi? ♥ ♥ ♥

Ukuran:
Bukaan muka: +/- 27cm (stretchable)
Labuh dari dagu ke dada: +/- 47cm
Labuh belakang: +/- 75cm

Harga: RM45 sahaja.
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM130 sahaja )

 CODE: TZ9
STATUS: OUT OF STOCK


 CODE: TZ10
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ11
STATUS: OUT OF STOCK

 CODE: TZ12
STATUS: OUT OF STOCK

 CODE: TZ13
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ14
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ15
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ16
STATUS: AVAILABLE


Untuk pembelian, sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Wednesday, February 8, 2017

TUDUNG SAFFIYA

Assalamualaikum w.b.t

Mesti ramai jugak yang ternanti-nantikan Tudung Saffiya kan kan kan.  Khas buat peminat Tudung Plain Soft Awning. Kami bawakan Tudung Saffiya. Saffiya ni memang mcm pisang goreng dek kerana material cotton yang best dan soft awning yang senang muncung. Nak pakai melekap boleh muncung pun boleh! Hari uols akan lebih mudah dengan adanya Saffiya ni.. Sarung shj dah siap. Batch kali ini ada 10 warna yang cantik2. Jangan lepaskan peluang utk memiliki SAFFIYA ya!!

Ukuran:
Bukaan muka: +/- 27cm
Labuh dari dagu ke dada: +/- 47cm
Labuh belakang: +/- 76cm

Harga: RM42 sahaja.
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM120 sahaja )

 CODE: TS1
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: THISTLE

 CODE: TS2
STATUS: AVAILABLE
COLOR: PEACH

 CODE: TS3
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DUSTY BLUE

 CODE: TS4
STATUS: AVAILABLE
COLOR: ARMY GREEN

 CODE: TS5
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BLACK (GLITTER)

 CODE: TS6
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DUSTY PINK

 CODE: TS7
STATUS: AVAILABLE
COLOR: PASTEL GREEN

 CODE: TS8
STATUS: AVAILABLE
COLOR: MAROON PURPLE

 CODE: TS9
STATUS: AVAILABLE
COLOR: SOFT BROWN

 CODE: TS10
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: MAUVE

 CODE: TS11
STATUS: AVAILABLE
COLOR: GOLD


Berminat?? Sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.