MAKLUMAT PENTING !!

MAKLUMAT PENTING !!

ISI & HANTAR ORDER ANDA DISINI !!

Status Order:
Status Customer:
Nama Penuh:
Email Address ( PENTING ):
H/P NO:
Alamat Penghantaran:
Poskod, Daerah & Negeri:
Kod Item & Kuantiti:
Kod Alternatif Lain Sekiranya Kod Item Di Atas Telah Out Of Stock ( JIKA ADA ):
Pilihan Bank Untuk Pembayaran:
Cara Pembayaran:

Fees akan dikenakan untuk pembayaran melalui PayPal iaitu sebanyak 4% + RM2 akan di masukkan ke dalam jumlah keseluruhan pembayaran.

Tempoh Pembayaran:
Jumlah Pembayaran:

Semua harga yang tertera pada setiap koleksi belum termasuk kos pengeposan.

Lain-Lain Pertanyaan Sekiranya Ada:

Get your own free form like this one.

SUBSCRIBE COLOURUL COLLECTIONS

Subscribe Colourful Collections for our latest update !!

Enter your email address:

Tuesday, February 21, 2017

TUDUNG ZANDRA 3.0

Assalamualaikum w.b.t..

Pssst.. koleksi Zandra fresh from oven!! Buat yang baru mengenali Colourful Collections, Zandra ni antara hot selling. Confirm buat korang tak tido lena termimpi² corak Zandra kali ini. Kami bawakan design yang cantik² untuk korang tau. Jangan lepaskan peluang untuk grab Zandra batch kali ini yang terhasil daripada material Lycra Corak yang sangat selesa & berkualiti.  Awning lembut pula daripada material cotton lycra polos semestinya menjadi trademark Colourful Collections iaitu selesa, terbentuk muncung cantik dan tidak melekap kerana terdapat jahitan 'double stitch' di hujung awning. Pantas!! sarungkan di kepala dalam 3 saat sahaja anda boleh bergaya & meneruskan aktiviti harian anda. Bestkan?

Terdapat 8 pilihan corak yang cantik² untuk menyerlahkan kejelitaan anda. Ramai yang sudah jatuh cinta dengan Tudung Zandra, anda bila lagi? ♥ ♥ ♥

Ukuran:
Bukaan muka: +/- 27cm (stretchable)
Labuh dari dagu ke dada: +/- 47cm
Labuh belakang: +/- 75cm

Harga: RM45 sahaja.
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM130 sahaja )

 CODE: TZ9
STATUS: OUT OF STOCK


 CODE: TZ10
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ11
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ12
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ13
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ14
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ15
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ16
STATUS: AVAILABLE


Untuk pembelian, sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Wednesday, February 8, 2017

TUDUNG SAFFIYA

Assalamualaikum w.b.t

Mesti ramai jugak yang ternanti-nantikan Tudung Saffiya kan kan kan.  Khas buat peminat Tudung Plain Soft Awning. Kami bawakan Tudung Saffiya. Saffiya ni memang mcm pisang goreng dek kerana material cotton yang best dan soft awning yang senang muncung. Nak pakai melekap boleh muncung pun boleh! Hari uols akan lebih mudah dengan adanya Saffiya ni.. Sarung shj dah siap. Batch kali ini ada 10 warna yang cantik2. Jangan lepaskan peluang utk memiliki SAFFIYA ya!!

Ukuran:
Bukaan muka: +/- 27cm
Labuh dari dagu ke dada: +/- 47cm
Labuh belakang: +/- 76cm

Harga: RM42 sahaja.
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM120 sahaja )

 CODE: TS1
STATUS: AVAILABLE
COLOR: THISTLE

 CODE: TS2
STATUS: AVAILABLE
COLOR: PEACH

 CODE: TS3
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DUSTY BLUE

 CODE: TS4
STATUS: AVAILABLE
COLOR: ARMY GREEN

 CODE: TS5
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BLACK (GLITTER)

 CODE: TS6
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DUSTY PINK

 CODE: TS7
STATUS: AVAILABLE
COLOR: PASTEL GREEN

 CODE: TS8
STATUS: AVAILABLE
COLOR: MAROON PURPLE

 CODE: TS9
STATUS: AVAILABLE
COLOR: SOFT BROWN

 CODE: TS10
STATUS: AVAILABLE
COLOR: MAUVE

 CODE: TS11
STATUS: AVAILABLE
COLOR: GOLD


Berminat?? Sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Tuesday, January 17, 2017

TUDUNG ELSA

Assalamualaikum w.b.t..

Mak aih dah lama sangat CC tak update tudung ELSA kan? Kali ni kami bawakan Tudung Elsa Plain 2 Layer khas buat CC Lovers. Untuk yang baru mengenali kami, Tudung Elsa ialah tudung dua layer yang terhasil dari material Chiffon yang berkualiti dan tak jarang. Dipadankan bersama Inner Denim yang semestinya terbentuk muncung cantik apabila dipakai.

Mengapa ELSA menjadi pilihan: 
Material Chiffon Plain yang berkualiti tinggi & tidak jarang serta beralun.
❤ Soft Awning denim yang mudah bentuk muncung sebab ada jahitan 'double stitches'.
Mudah digayakan! Hanya sarung dan jalan.
❤ Tak perlu iron sangat dah cantik.
❤ Jahitan dan potongan yang kemas dan cantik.
❤ Color² yang semestinya menarik dan sesuai dipadankan bersama apparels plain atau printed.
Nampak eksklusif sangat apabila digayakan. Confirm puas hati.

Ukuran:
Bukaan muka: +/-28cm (Stretchable)
Labuh dari dagu ke dada: +/-43cm
Labuh belakang: +/-70cm

 NORMAL PRICE: RM59
INTRODUCTION PRICE: RM55 only!!
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM160 sahaja )

 CODE: ELSA1
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: SAND

 CODE: ELSA2
STATUS: AVAILABLE
COLOR: PASTEL BLUE

 CODE: ELSA3
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: EMERALD GREEN

 CODE: ELSA4
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: AZURE BLUE

 CODE: ELSA5
STATUS: AVAILABLE
COLOR: GRAY

 CODE: ELSA6
STATUS: AVAILABLE
COLOR: PEACH

 CODE: ELSA7
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: TAN

 CODE: ELSA8
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: BLACK


Berminat?? Sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Wednesday, January 11, 2017

TUDUNG TWIST NUHA 2.0

Bismillahirahmanirahim..
 
Masih tak jumpa lagi Tudung yang selesa, sopan dan manis bergaya? Khas buat peminat Tudung Soft Awning Plain! Kami bawakan khas buat anda Tudung Twist Nuha. Ianya terhasil daripada material Moss Crepe.  Design twist menyerikan lagi Nuha & mempunyai 'pelapik dagu' yang selesa. Awning lembutnya pula dijamin cantik terbentuk. Nak pakai melekap boleh nak pakai terbentuk muncung pun boleh. Tudung ini simple dan 'Ready to Wear'. Labuh tudung juga boleh adjust utk pakai labuh atau tidak mengikut keselesaan si pemakai.  Jom grab koleksi NUHA sebagai koleksi Tudung anda!!

Ukuran: Free Size
( Labuh hadapan boleh adjust mengikut keselesaan anda )

COLOR - Color difference about 10% due to photo shoot lighting & monitor display.

Harga: RM49 sahaja.
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM140 sahaja )

 CODE: NUHA1
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: ROSY BROWN


 CODE: NUHA2
STATUS: AVAILABLE
COLOR: PASTEL GREEN

 CODE: NUHA3
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: GREY

 CODE: NUHA4
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BLACK

 CODE: NUHA5
STATUS: AVAILABLE
COLOR: TURQUOISE

 CODE: NUHA6
STATUS: AVAILABLE
COLOR: ROSEWOOD

 CODE: NUHA7
STATUS: AVAILABLE
COLOR: WHITISH BLUE (PUTIH NILA)

 CODE: NUHA8
STATUS: AVAILABLE
COLOR: EMERALD GREEN


Berminat?? Sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Tuesday, December 27, 2016

TUDUNG ZANDRA 2.0

Assalamualaikum w.b.t..

Menanti Tudung Sarung bermotif corak! Jangan lepaskan peluang untuk grab Zandra batch kali ini yang terhasil daripada material Lycra Corak yang sangat selesa & berkualiti.  Awning lembut pula daripada material mosscrepe dope dye semestinya menjadi trademark Colourful Collections iaitu selesa, terbentuk muncung cantik dan tidak melekap kerana terdapat jahitan 'double stitch' di hujung awning. Ianya amat mudah untuk dipakai. Hanya sarungkan di kepala dalam 3 saat sahaja anda boleh bergaya & meneruskan aktiviti harian anda. Bestkan?

Terdapat 8 pilihan corak yang cantik² untuk menyerlahkan kejelitaan anda. Ramai yang sudah jatuh cinta dengan Tudung Zandra, anda bila lagi? ♥ ♥ ♥

Ukuran:
Bukaan muka: +/- 27cm (stretchable)
Labuh dari dagu ke dada: +/- 47cm
Labuh belakang: +/- 75cm

Harga: RM45 sahaja.
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM130 sahaja )

 CODE: TZ1
STATUS: AVAILABLE


 CODE: TZ2
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ3
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ4
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ5
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ6
STATUS: OUT OF STOCK

 CODE: TZ7
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ8
STATUS: AVAILABLE


Berminat?? Sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Wednesday, December 14, 2016

INSTANT SHAWLS EMIL PRINTED 2.0

Assalamualaikum..

Instant Shawls Emil Printed (2 Face in 1 piece of Shawls)

Emil Printed ialah Instant Shawls yang terhasil dari material high quality Chiffon Printed yang semestinya selesa. Ianya sangat mudah dipakai kerana rekaannya yang terdapat 2 bukaan muka tanpa memerlukan anda utk memakai pin atau peniti. Hanya perlu 2 kali sarung dan siap. 8 pilihan corak yang super duper yummy menanti anda. 
Dapatkan koleksi Emil sebelum kehabisan stok!!

Ukuran: Free Size

Harga: RM49 Sehelai
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM140 sahaja )

 CODE: EMP1
STATUS: AVAILABLE


 CODE: EMP2
STATUS: AVAILABLE

CODE: EMP3
STATUS: AVAILABLE

 CODE: EMP4
STATUS: AVAILABLE

 CODE: EMP5
STATUS: AVAILABLE

 CODE: EMP6
STATUS: AVAILABLE

 CODE: EMP7
STATUS: AVAILABLE

 CODE: EMP8
STATUS: AVAILABLE


Berminat?? Sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.