MAKLUMAT PENTING !!

MAKLUMAT PENTING !!

ISI & HANTAR ORDER ANDA DISINI !!

Status Order:
Status Customer:
Nama Penuh:
Email Address ( PENTING ):
H/P NO:
Alamat Penghantaran:
Poskod, Daerah & Negeri:
Kod Item & Kuantiti:
Kod Alternatif Lain Sekiranya Kod Item Di Atas Telah Out Of Stock ( JIKA ADA ):
Pilihan Bank Untuk Pembayaran:
Cara Pembayaran:

Fees akan dikenakan untuk pembayaran melalui PayPal iaitu sebanyak 4% + RM2 akan di masukkan ke dalam jumlah keseluruhan pembayaran.

Tempoh Pembayaran:
Jumlah Pembayaran:

Semua harga yang tertera pada setiap koleksi belum termasuk kos pengeposan.

Lain-Lain Pertanyaan Sekiranya Ada:

Get your own free form like this one.

SUBSCRIBE COLOURUL COLLECTIONS

Subscribe Colourful Collections for our latest update !!

Enter your email address:

Wednesday, April 26, 2017

TUDUNG DINA

Assalamualaikum w.b.t

New Baby in da House!! Ramai betul yang suka material mosscrepe kan. Taraa.. Kami bawakan Tudung Dina khas buat peminat Tudung Sarung. Material Moss Crepe Dope Dye yg ala² denim yang pastinya selesanya seperti Tudung Rika & Iris. Material best dan soft awning confirm steady je tegak sepanjang hari. Nak pakai melekap boleh muncung pun boleh! Hari uols akan lebih mudah dengan adanya DINA ni.. Sarung je 3 saat dah siap. 8 warna cantik² khas buat korang. Jangan lepaskan peluang utk memiliki DINA ya!!

 DINA MENJADI PILIHAN KERANA:-
✔ Material Moss Crepe Dope Dye yang sangat selesa  & sejuk
 ✔ Soft Awning Cotton yang ada jahitan 'double stitches' utk mudah terbentuk
✔ Color² yang menarik
✔ Ironless 
Travel Friendly Hijab
 
Ukuran:
Bukaan muka: +/- 27cm
Labuh dari dagu ke dada: +/- 46cm
Labuh belakang: +/- 75cm

Harga: RM45 sahaja.
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM130 sahaja )

 CODE: TD1
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DARK GREEN

 CODE: TD2
STATUS: AVAILABLE
COLOR: CAMEL BROWN

 CODE: TD3
STATUS: AVAILABLE
COLOR: MAROON
 CODE: TD4
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DARK BLUE

 CODE: TD5
STATUS: AVAILABLE
COLOR: CHARCOAL

 CODE: TD6
STATUS: AVAILABLE
COLOR: ENGLISH ROSE

 CODE: TD7
STATUS: AVAILABLE
COLOR: MEDIUM PURPLE

 CODE: TD8
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BRUNT BROWN


Untuk pembelian, sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Wednesday, April 12, 2017

TUDUNG RIKA 3.0

Assalamualaikum w.b.t

Something special for you all ladies!! Haa.. Buat peminat Tudung Plain Soft Awning. 3 Hari ini ada OFFER BEST utk you all. Tau kan Rika ni memang best selling dan mcm pisang goreng panas!! Boss bagi harga giler best khas untuk korang. Cepat² grab sebelum melepas ya. 
Rika terhasil dari material mosscrepe yang best dan soft awning yang senang muncung terbentuk Kain yang kurang kedut dan sangat selesa dipakai. Semua cantik² warnanya. Jangan lepaskan peluang utk memiliki RIKA dengan harga yang sangat murah you all!!

Ukuran:
Bukaan muka: +/- 27cm
Labuh dari dagu ke dada: +/- 46cm
Labuh belakang: +/- 74cm

Harga: RM45 sahaja.
(Beli 3 dengan HARGA ISTIMEWA RM130)


 CODE: RIKA1
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: MISTY ROSE


 CODE: RIKA2
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: GOLD

 CODE: RIKA3
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: DUSTY PINK

 CODE: RIKA4
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: BLACK

 CODE: RIKA5
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: ROSEWOOD

 CODE: RIKA6
STATUS: AVAILABLE
COLOR: LILAC

 CODE: RIKA7
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: AZURE BLUE

 CODE: RIKA8
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: DARK PURPLE

 CODE: RIKA9
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: SALMON PEACH


Untuk pembelian, sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Tuesday, April 4, 2017

TUDUNG MARYAM

Assalamualaikum..

Mencari koleksi Tudung Express Plain? Tudung Maryam is BACK !
Maryam ialah Tudung Express/Instant yang terhasil dari material Cotton Denim yang  super comfy. Material yang sejuk dan semestinya selesa. Soft awning yang senang muncung dan terbentuk. Nak pakai melekap boleh muncung pun boleh! Hari uols akan lebih mudah dengan adanya MARYAM ni.. Sarung shj dah siap. Batch kali ini smua cantik² warnanya. Jangan lepaskan peluang utk memiliki RIKA ya!!

MARYAM MENJADI PILIHAN:-
Cotton Denim yang berkualiti, selesa, anti kedut & terletak apabila dipakai
 ✔ Soft Awning yang ada jahitan 'double stitches' supaya awning mudah dibentuk muncung
Zass sarung je, dah siap!
Travel Friendly Hijab serta sopan menutupi dada

Ukuran:  
Bukaan muka: +/- 27 cm (Stretchable)
Labuh dari dagu ke dada: +/- 48cm
Labuh belakang: +/- 73cm

Harga: RM45 sahaja.
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM130 sahaja )

 CODE: TM1
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: MEDIUM ORCHID


 CODE: TM2
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: SIENNA BROWN

 CODE: TM3
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DENIM BLUE

 CODE: TM4
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BLACK

 CODE: TM5
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DARK EMERALD GREEN

 CODE: TM6
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DARK BLUE

 CODE: TM7
STATUS: AVAILABLE
COLOR: CARMINE ROSE

 CODE: TM8
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: DIM GRAY


Untuk pembelian, sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Wednesday, March 22, 2017

TUDUNG RIKA L (BERPELAPIK DAGU)

Assalamualaikum w.b.t

Sukar mencari Tudung Labuh berpelapik dagu yang cantik yang selesa di pasaran. Jika ada pun, kainnya mengecewakan dan jahitan tak kemas. 

Kami bawakan Tudung Rika kali ini khas buat anda yang inginkan koleksi hijab yang labuh serta berpelapik dagu. Koleksi Tudung Rika kali ini pastinya selesa, sopan, labuh dan memenuhi keperluan wanita dalam usaha untuk menutup aurat secara sempurna. 

Material terhasil dari fabrik berkualiti Moss Crepe yang semestinya sejuk, selesa dan anti kedut. Menjadi trademark Colourful Collections, soft awning kami direka khas supaya boleh dipakai muncung dengan adanya jahitan 'double stitches'.  Ianya didatang dengan 'pelapik dagu' yang selesa

Hanya dalam 3 saat!! Anda boleh tampil sopan, menawan dan ayu dengan memakai Tudung Rika. Mudah dan pantas! Dapatkan sekarang dalam 8 pilihan warna yang menarik!!

Ukuran:
Bukaan muka: +/- 27cm
Labuh dari dagu ke dada: +/- 52cm
Labuh belakang: +/- 75cm

Harga: RM49 sahaja.
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM140 sahaja )

COLOR - Color difference about 10% due to photo shoot lighting & monitor display.

 CODE: RL1
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DARK BLUE

 CODE: RL2
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: PURPLE ORCHID

 CODE: RL3
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: DARK BROWN

 CODE: RL4
STATUS: AVAILABLE
COLOR: HUNTER GREEN

 CODE: RL5
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: CAMEL BROWN

 CODE: RL6
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BLACK

 CODE: RL7
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DARK GRAY

 CODE: RL8
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BROWNISH GRAY


Untuk pembelian, sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Wednesday, March 15, 2017

TUDUNG RIKA DWI TONE

Assalamualaikum Lovelies.

Anda peminat Tudung Dwi Color. Jom try koleksi RIKA DWI TONE. Rika terhasil dari material mosscrepe. Semua sedia maklumkan, material mosscrepe ni material yang tak perlu iron langsung. Kalau anda peminat RIKA. Kak Jem jamin korang suka RIKA Dwi Tone kali ini.

Untuk yang baru mengenali Colourful Collections, kepakaran kami ialah mengeluarkan tudung ekspress/sarung dengan awning lembut yang sangat tip top. Awning lembutnya pasti cantik terbentuk apabila dipakai dengan adanya jahitan 'double stitches'. Kali ini, kami tampilkan kombinasi warna yang sangat menarik. Semestinya selesa utk disarungkan walau di mana anda berada. Dah cuba pasti berpuashati! ♥

Ukuran:
Bukaan muka: +/- 27cm
Labuh dari dagu ke dada: +/- 45cm
Labuh belakang: +/- 70cm

Harga: RM45 sahaja.
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM130 sahaja )

 CODE: RD1
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: FOSSIL / BLACK

 CODE: RD2
STATUS: AVAILABLE
COLOR: LILAC / DARK PURPLE

 CODE: RD3
STATUS: AVAILABLE
COLOR: MISTY ROSE / MAROON

 CODE: RD4
STATUS: AVAILABLE
COLOR: EMERALD / TIFFANY GREEN

 CODE: RD5
STATUS: AVAILABLE
COLOR: DARK BROWN / SOFT BROWN

 CODE: RD6
STATUS: AVAILABLE
COLOR: ROSEWOOD / MISTY ROSE

 CODE: RD7
STATUS: OUT OF STOCK
COLOR: DUSTY PINK / GRAY

 CODE: RD8
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BLACK / SOFT BROWN


Untuk pembelian, sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.

Tuesday, February 21, 2017

TUDUNG ZANDRA 3.0

Assalamualaikum w.b.t..

Pssst.. koleksi Zandra fresh from oven!! Buat yang baru mengenali Colourful Collections, Zandra ni antara hot selling. Confirm buat korang tak tido lena termimpi² corak Zandra kali ini. Kami bawakan design yang cantik² untuk korang tau. Jangan lepaskan peluang untuk grab Zandra batch kali ini yang terhasil daripada material Lycra Corak yang sangat selesa & berkualiti.  Awning lembut pula daripada material cotton lycra polos semestinya menjadi trademark Colourful Collections iaitu selesa, terbentuk muncung cantik dan tidak melekap kerana terdapat jahitan 'double stitch' di hujung awning. Pantas!! sarungkan di kepala dalam 3 saat sahaja anda boleh bergaya & meneruskan aktiviti harian anda. Bestkan?

Terdapat 8 pilihan corak yang cantik² untuk menyerlahkan kejelitaan anda. Ramai yang sudah jatuh cinta dengan Tudung Zandra, anda bila lagi? ♥ ♥ ♥

Ukuran:
Bukaan muka: +/- 27cm (stretchable)
Labuh dari dagu ke dada: +/- 47cm
Labuh belakang: +/- 75cm

Harga: RM45 sahaja.
( Beli 3 dengan harga ISTIMEWA RM130 sahaja )

 CODE: TZ9
STATUS: OUT OF STOCK


 CODE: TZ10
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ11
STATUS: OUT OF STOCK

 CODE: TZ12
STATUS: OUT OF STOCK

 CODE: TZ13
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ14
STATUS: OUT OF STOCK

 CODE: TZ15
STATUS: AVAILABLE

 CODE: TZ16
STATUS: AVAILABLE


Untuk pembelian, sila isi order form anda di atas ATAU SMS/Whatsapp ke 017-3987855.